tiistai 3. toukokuuta 2016

Lauma poseeraa

Jokunen aika sitten Hovikuvaaja kävi kylässä ja koko lauma pääsi kuvattavaksi. Tällä kertaa otettiin ihan lähikuvia - ja kovin totisella naamalla. Ja koskapa Tyyne poseerasi tapansa mukaan rakkaan karhunsa kanssa, piti Sylvinkin saada kettu mukaan. Hilmalle riitti kuvaan ihan vain oma ego.(Kuvat: Suvi Pitkänen)

6 kommenttia:

 1. Kyllä te olette meidän kaikkien mielestä nättejä ja viisaan näköisiä tyttöjä.
  Sihteeri: aivan loistavia kuvia. Nuo silmät!

  Vieläkö, Sylvi, jatkat lukukautta? Me aiomme järjestää pari kaikille avointa lukutuokiota kesälläkin. Minulla on tämä viikko vapaata, mutta ensi viikolla on kaksi työpäivää: keskiviikkona lukevat ekaluokkalaiset ja perjantaina valvon eskarilaisten satutuntia. Nyt jänskättää, kun niitä eskarilaisia on niin monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muutama lukukeikka vielä touko- ja kesäkuussa, heinä-elokuu pidetään taukoa. Hienoa, kun teilläkin hommia riittää!

   Poista
 2. Voi että, kun olette söpöliinejä kaikki. Vähän on vakavat ilmeet, koiratkin hymyilevät mielestäni, mutta muuten suloisia kuvia. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vetää vakavaksi, kun kameraan pitää tuijottaa :)

   Poista
 3. Aena ee oo pakko hymmyillä kuvissa. Ku kerta on nätti totisenahhii niinku tytöt :)Hienoja kuvija kaaniista tytöestä. Hilma... <3 <3 mikä ihana ilime.

  VastaaPoista