tiistai 19. heinäkuuta 2016

Lukukoiraa lahjotaan...

Postipoika toi tänään yllätyspaketin - ja mitä pahvilaatikosta paljastuikaan: herkkuja ja hyvyyksiä lomailevalle lukukoiralle, lähettäjänä Best Friend Fi.


Kyllä olivat kaikki mäyräkoirat innoissaan, kun laatikon sisusta alettiin tutkia tarkemmin!  Toki Sylvi  sai ensimmäisenä kurottautua pahvilaatikkoon ja selvittää, mitä kaikkea oli tarjolla. Olihan sen nimi paketin osoitekortissakin: Lukukoira Sylvi.

"Näin paljon herkkuja? Ja kaikki minulle!!", Sylvi oli aivan ihmeissään. Juu, eivät purtavat ihan heti lopu, vaikka kavereillekin tarjoillaan. On puruluita, lihatikkuja,  koulutusnameja, herkkumakkaroita  ja hammastikkuja... ja varaa valita mieluisin maku. Osa pitääkin laittaa komeroon odottamaan syksyä ja koirakoulua - jos ei ahne mäyräkoira noilla herkuilla opi uusia temppuja, ei sitten millään muullakaan.


Laatikosta löytyi myös lelu, jota heti testattiin. Hyvin kelpasi sekin, vaikkei Sylvi mikään maailman innokkain lelujen ystävä olekaan. Tästä yksilöstä sai selvästikin hyvän suutuntuman, kelpasi kanneskella ympäri olohuonetta.

Lukukoira laumoineen kiittää bestfriendiläisiä tästä hienosta yllätyksestä, josta on iloa taatusti vielä pitkään. Nyt eivät lomaherkut lopu kesken!

4 kommenttia:

 1. Olipa hauska yllätys! Sylvi näyttää suloiselta ja ehkä hieman hämmentyneeltä herkkukasansa päällä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä hämmästyy, kun kerralla saa noin paljon herkkuja. Ei osaa edes valita, mistä pitäisi aloittaa :)

   Poista
 2. Mukava kesälomayllätya. Teistä on sana kiirinyt varmaan ja oikealle taholle. Lomaterveiset Ossilasta.

  VastaaPoista