lauantai 12. marraskuuta 2016

Perjantaipuuhia

Perjantaiaamuna piti laittaa Sylville villapaita päälle, kun lähdettiin kävelemään kirjastolle. Ja vaikka pakkasta ei ollut kuin reilut kymmenen astetta, varpaita alkoi paleltaa jo puolessavälissä... Mutta onneksi kirjastolla oli lämmintä, ja aamukahvilla parrakasta kollegaa hemmoteltiin sekä kinkkuvoileivällä että piparkakuilla!

Aamukahvin jälkeen siirryttiin kuvaushommiin. Tällä kertaa videokameran takana oli media-assistenttiopiskelija Tiina, joka kuvaa Sylvin seikkailuja opiskelunäyttöään varten. Kyllä taatusti menee näyttö läpi, kun on näin söpöt kuvattavat!


Kuvaussession jälkeen oli vähän tylsempää, kun piti osallistua verkkotyöryhmän palaveriin. Sylviä ei selvästikään kiinnostanut uuden verkkokirjaston tekeminen - kun ei ollut herkkujakaan tarjolla - ja niinpä jossain vaiheessa alkoi kuulua vienoa kuorsausta... Ehkä seuraavalla kerralla täytyy laittaa äänikirja pyörimään, että lukukoirakin viihtyy!


Illalla Sylvi pääsi vielä rallytokotreeneihin - ja taas sai tehdä temppuja ja syödä nakkeja. Koiran ohjaajalle ei ole vielä rallyn syvin olemus oikein selvinnyt, mutta kyllä tämä kurssi loppuun viedään tavalla tai toisella. Mietitään sitten tammikuussa uudestaan, mitä harrastetaan, vai riittäisikö aktiviteetiksi pelkkä lukukoirailu. Sylvin mielipide tiedetään jo...

8 kommenttia:

 1. Ei kait noi villikset auta tassuihin, mutta ei meitin Ossia saa tossuja oikein pitämään. Ihanaiselle Sylville terveiset Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin viime talvena kokeiltiin tossuja, mutta olivat hankalat ja liukkaat. Ehkä vääränlainen malli? Ja nyt olisi paremminkin tarpeen kumisaappaat...
   Terveisiä Ossilaan!

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar13. marraskuuta 2016 klo 9.50

  Sylvi viettää kyllä täydellistä mäyräkoiran elämää kaikkine aktiviteetteineen.
  Meillä ei vielä ole ollut ongelmia tassujen paleluista, mutta jussipaita on ollut käytössä turkin nyppimisen jälkeen. Nyt näyttää lauhtuvan aika lailla, joten kaipa tässä kurakelit on edessä. Ei tykätä yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurakeli on eikä täälläkään tykätä. Eräät eivät haluaisi kuin nopeasti käännähtää metsän reunassa ja sitten äkkiä takaisin.

   Poista
 3. Sulla pitää Sylvi kiirettä! Täällä alkaa jo pakkaset lauhtua ja alkuviikolla pitäisi tulla jo vettä. Että se siitä talvesta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireitä riittää, mikäs sen mukavampaa! Mutta talvi tosiaan katosi jonnekin, kummallista.

   Poista
 4. Mites se ny olikaan, Sylvi Lukukoira, että olis sulle tulos pentuja joskus? Me varattas heti yks sun näkönen tyttönen. Joo. Oot niin viksu ja kaunis ja ihan kaikkee, täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tuottaa teille pettymys, Puhuripojat, ei tule pentuja tälle lukukoiralle. Siskolla kyllä on parhaillaan pennut Tanskanmaalla - ja ovat muuten hurmaavia, ainakin kuvista päätellen!

   Poista