maanantai 7. marraskuuta 2016

Pystykorvia ja talven tuloa

Taas kutsui koiranhoitopesti, tällä kertaa hoidokkeina Spitzi ja Porokoira. Hektisen työviikon jälkeen vietettiin viikonloppua rauhallisesti ja talven tuloa ihmetellen: pystykorvat pakkasesta ja lumesta riemuiten, mäyräkoirat - no jaa, jotenkin muuten.

Sää suosi sunnuntaikävelijöitä. Vaikka lunta oli vain pari senttiä, pystykorvat ottivat siitä kaiken ilon irti ja pysähtyivät useampaan kertaan piehtaroimaan. Mäyräkoirat ei voineet ollenkaan ymmärtää moista käytöstä... Onneksi kotona odotti lämmin sauna - parempi ojentautua koko pituuteensa lämpimille lauteille kuin kylmään maahan, ainakin jos Sylviltä mielipidettä kysytään.

Minuuttiaikatauluton viikonloppu ilman maratonlenkkejä taisi olla Spitzille ja Porokoiralle aika eksoottinen kokemus, ne kun normaalisti viettävät sangen aktiivista ja sporttista elämää. Taisivat ne kuitenkin (ainakin salaa) nauttia siitä, kun kerrankin enimmäkseen ihan vain oleiltiin...

Mäyräkoirat viettivät suurimman osan visiitistä peittojen alla, mutta yksi yhteispotretti sentään saatiin otettua. Totinen viisikko, voiko noista muuta sanoa.


8 kommenttia:

 1. Totinen viisikko? No, ainaskin toi piänin tossa vasemmalla hymyä koko naamallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilmaa ei lasketa, se ei osaa ottaa mitään vakavasti!

   Poista
 2. Me ollaan kyllä täällä piehtaroitu ihan koko mäyräkoiran selänmitalla lumessa ja riemuittu talvesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei hirveästi pidetä talvesta ja kylmästä. Mutta voi lumesta hetkellisesti innostua, esim. jos hangessa on jäniksen jälkiä tai muuta kiinnostavaa...

   Poista
 3. Mitäs mäyräkoiria siellä on, kun ei lumi kelpaa? Minä olen ihan innoissani, kun voi sukeltaa lumihankeen. Tosin tänään lumi paakkuuntui keljusti varpaisiin. Kuvassa äärimmäisenä vasemmalla oleva veijari suorastaan nauraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on luolakoiria, jotka mieluummin kaivautuvat peittojen alle kuin lumeen... Mutta hyvä kun joku talvestakin tykkää!

   Poista
 4. Eekös tuo oo Tyyne joka hymmyilöö nätisti <3 Muut on vähä totisemmakusija kyllä. Kyllä meekäläenen tykkee lumessa riehuva. Nyt kyllä on ollunna liijja kylymä vinkka siihen. Hoetokamuilla näkkyy olovan sevverra hyvät turkit että tarkenoovat kyllä lumj´leekittii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyne on totisena keskellä, pienin kuono kuuluu Hilmalle. Ja hymyn salaisuus ei ole Pepsodent vaan puuttuvat etuhampaat :)

   Poista