sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Laumallinen televisiotähtiä

Tuttavaamme pyydettiin haastateltavaksi Ylen DocStop -ohjelmaan. Paikalle haluttiin myös mäyräkoiria, ja kun toimittaja kuuli, että Sylvikin ehkä olisi käytettävissä, ei enää muita vaihtoehtoja ollutkaan. Siispä laumamme heräsi perjataiaamuna neljän jälkeen ja suuntasi kohti rautatieasemaa ja Helsingin junaa.

Aamuvarhaisella ajatus televisiokuvauksista ei tuntunut kovinkaan viisaalta idealta, mutta kun päästiin perille kuvauspaikalle, ei aikainen aamuherätys enää harmittanut. Oli kiinnostavaa seurata kuvausta ja kuunnella, mitä toimittaja ja haastateltava juttelivat. Ihmishaastateltava toki oli pääroolissa, mutta koiriakin kuvattiin useaan otteeseen sekä maasta että ilmasta käsin. Eipä ole Sylvikään aikaisemmin päässyt drone-kuvauksiin.


Jännityksellä siis odotamme syksyä ja valmista ohjelmaa. Vaikka toimittaja halusikin nimen omaan Sylvin paikalle, voi olla, että kuvassa näkyykin Tyyne, joka onnistui heti hurmaamaan kuvaajan. Enempää emme voi vielä ohjelmasta paljastaa, mutta älkää hämmästykö, jos syksyllä ruudussa vilahtaa tuttuja mäyräkoiran kuonoja...

4 kommenttia:

 1. Mahtavata tytöt! :) Oekeeta telekkarj´tähtijä! Het pittää sittä sannoo millonka ohjelma esitettään että tiijjettään tälläätyvä telekkarin etteen.

  VastaaPoista
 2. Muistakaa sit syksyllä kertoo, millon toi ohjelma tulee tuutista, sillä ehottomasti halutaan kattoo se, Sylvi. Joo.

  VastaaPoista
 3. Me ollaan sitä mieltä Palvelijattaren kanssa, että Sylvi ansaitsee ikioman ohjelman! Ties vaikka sekin vielä toteutuu joku päivä. Ja juu-u, mekin halutaan tietää milloin se ohjelma tulee ulos. Ehdottomasti asetutaan ruudun ääreen silloin!

  VastaaPoista
 4. Juu, toki mainostetaan ohjelmaa heti kun tiedetään, milloin se tulee. Toivotaan, että mäyräkoirat näkyvät ruudussa edes hetken.

  VastaaPoista