sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Mökkikausi alkoi taas

Tänä viikonloppuna aloitettiin mökkikausi. Normaalisti on mökillä käyty viimeistään maaliskuussa, mutta tänä vuonna on näköjään ollut muuta touhua viikonloppuisin. Mutta nyt ehdittiin, vihdoin viimein.


Lunta oli Koillis-Savossa vielä yllättävän paljon,  mökin pihapiirissä melkein kumisaappaan suuhun asti. Mäyräkoirat eivät lumessa kahlaamista hirveästi arvostaneet, ja Tyynelle pitikin heti lapioida oma polku. Mutta onneksi paikoin oli jo suliakin kohtia ja viikonlopun aikana kinokset hiukan hupenivat. Järven jää näytti siltä, ettei sinne enää ollut mitään asiaa, ja onneksi koiriakaan ei kiinnostanut lähteä seikkailemaan. Ihan rannassa hiukan käveltiin ja laiturilta käsin ihailtiin maisemaa.

Sunnuntaiaamuna alkoi aurinkokin paistaa, ja Sylvi ja Hilma viihtyivät ulkona omissa puuhissaan. Tyyne nautti mökkiviikonlopusta lähinnä sisällä nukkuen. Mukavuudenhaluisen vanhuksen mielestä oli luksusta kun sai vain nukkua monen peiton alla, tarkkailla maailmanmenoa sohvalta käsin ja tarvittaessa nopeasti piipahtaa ulkona...

4 kommenttia:

 1. Kyä mökkeily on sitten mukavaa, Sylvi. Sulla on niin söpöjä siskoja, että ihan pakahduttaa kattoo teitä ihania.

  VastaaPoista
 2. Mökkeily on kivaa, kun kukin voi tehdä sitä tavallaan. Ronilla on sama tyyli kuin Sylvillä ja Hilmalla ja Lucy on enemmän Tyynen kaltainen mökkeilijä. :D

  VastaaPoista
 3. Mökkitouhut ovat parhautta. sanovat meidän likat. Joudumme odottelemaan jäiden lähtöä Puulasta, joten oma mökkikautemme avataan, kun heikot jäät ovat historiaa. Eiköhän jo toukokuun puolivälissä. Ja sehän on mökkeilyssä tärkeintä, että jokainen mökkeilee omalla, parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Mukavia mökkireissuja alkaneelle mökkikaudelle toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
 4. Tyyne ottaa rennosti eikä turhia hötkyile. Nuoremmat hoitakoot riehaamiset :) Hauskaa, että kaikki voivat toimia mielensä ja luonteensa mukaisesti!
  Rentoa loppuviikkoa teille.

  VastaaPoista