sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Onnekas voittaja saa omakseen lukukoirakassin


Kuopion kaupunginkirjaston uudet kirjastokassit tulivat myyntiin tällä viikolla. Ja nyt kassit ovatkin erityisen tyylikkäät: kassissa on kirjastoa kohti juokseva mäyräkoira! Tarkka katsoja huomaa, että koiralla on huivi kaulassa eli koira on lukukoira, totta kai. Kuka mahtoikaan olla mallina..?


Kasseja myydään  (4 € / kpl) Kuopion kaupunginkirjaston toimipisteissä, mutta nyt kassin voi myös voittaa:

Arvaa, mitä Sylvi on pakannut upouuteen kirjastokassiinsa! Kommentoi tähän alle syyskuun aikana ja voit voittaa kirjastokassin. Arvonta suoritetaan lokakuun alussa.

Ja vielä vinkkinä: toinen kassi arvotaan Sylvin Facebook-sivuilla, eli jos haluaa tuplata voittomahdollisuutensa, voi osallistua molempiin arvontoihin...



13 kommenttia:

  1. Sylvi varmaan pakannut kassiin jonkun "Näin palkitsen lukukoirani suussasulavilla herkuilla"----irjan ;)?Söde koira ja kassikin. Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  2. Kirjastokassissa lienee matkavesikuppi koiralle ja emännälle Sankaritarinoita tytöille.

    VastaaPoista
  3. Kassista löytyy varmaankin Andrus Kivirähkin "Koiranne alkaa kohta kukkia". Sylvin ja Ilon jumppaohjeet kuvallisena. Siellä vois olla myös Sylvin videot DVD:nä. Tosin kuvassa kassi vaikuttaa pehmeältä, joten vois siellä olla vaikkapa koiran retkihuopakin!
    Tuollaisen kassin kun voittaisin, olis varmaan pakko käydä kirjastossa useammin ;) t: Elli ja emäntä

    VastaaPoista
  4. Juu näyttää pehmeältä, joten siellä on pyyhe, jolla pyyhkiä tassuja ja sitten siellä on kakkapusseja ja namipalapussi ja kosteuspyyhkeitä ihan varalta. Vesisateen varalta vielä sadetakki. Tulikohan liikaa ;)

    VastaaPoista
  5. Kassissa on varmaankin lukukoiran huivi, toinen kassi (sinisenä), jokin maukas herkku niin koiralle (syötävää) kuin ihmisellekin (kirja, esimerkiksi Magdaleena Hain ja Teemu Juhanin ihana Painajaispuoti ja kamala kutituspulveri).

    VastaaPoista
  6. Lasten ja nuorten kirjauutuuksia siellä varmaan on. Ehkä Tassutrio, Ryhmä Hau tai kenties eläintietoutta lisäävä teos Mitä eläimet tekevät kaiket päivät?

    VastaaPoista
  7. Arvoon että sielä on lukukoeran huivi, makkuupeete ja jottae välj´palloo työpäeväks :) Ja tietennii johhii kirja.

    VastaaPoista
  8. Koira-aiheinen kirja ja joku koiraherkku? :)

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Somekoiraopas:)

    VastaaPoista
  10. Maukkaita herkkuja ja pari kirjaa lukuhetkiin.

    VastaaPoista
  11. Sylvi on varmaan (toivoakseni!) pakannut kassiin lukukoiran huivin, tassujen kurapyyhkeen sekä oppaan ” Kuinka hakeutua lukukoiran ammattiin?”
    Täytyy varmaan osallistua myös facebookin kautta, jotta molemmat mediakoirani saisivat mahdollisuuden päästä osalliseksi!
    Syysterveisin: Riikka sekä mediakoirat Alba ja Isla Saimaan mediakeskuksesta

    VastaaPoista
  12. Varmaankin jokin uusi kotimainen kirja ja tietenkin lukuherkkuja!

    VastaaPoista
  13. Joo, kassi näyttää pikkasen pullottavan, joten siäl on koira-aiheisen kirjan lisäks lukukoirahuivi. Kirja vois olla vaik Makkara-sarjaa tai Kaksi koiraa (onks muuten kirjaa, minkä nimi olis kolme koiraa...).

    VastaaPoista