tiistai 25. syyskuuta 2018

Retkeiltiin Sikosaaressa

Reilun viikon aikana ehdittiin lomalauman kanssa lenkkeillä kymmeniä kilometrejä sekä lähimetsissä että pururadalla. Hiukan pienemmällä porukalla käytiin tutustumassa myös Sikosaaren luontopolkuun, joka olikin oikein mainio retkikohde. Vain muutama kilometri Porvoon keskustasta - ja aivan kuin olisi tullut eri maailmaan.



Vaikka luontopolku ei ollut kuin muutaman kilometrin mittainen, se oli hyvin vaihtelevaa maastoa. Välillä sai ihailla vanhoja lahopuita ja sammaleen peittämiä kiviä, välillä ruovikkoa. Mäyräkoira pääsi kiipeämään kalliolle ja tutkimaan kivien muodostamaan luolaa. Kosteimmassa kohdassa oli pitkospuut tarjolla tassujen alle.






Myös suursnautserit viihtyivät Sikosaaressa, malttoivat sentään hetken pysyä aloillaan poseeraamassa. Neljän tunnin lähiretkeilyn jälkeen niin pienet kuin isotkin nelijalkaiset olivat sangen tyytyväisiä. Ja ihan yhtä tyytyväiseltä vaikutti kotona odottanut seniorikoirien lauma, jonka ei tarvinnut lähteä reippailemaan.


2 kommenttia:

  1. Te jaksatte aina käydä tutustumassa uusiin maisemiin! :) Me kolutaan ympäri hävettävän usein vain aina samaa pururataa tai kyläpahaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aina kohti uusia maisemia, jos vain päästään! No totta puhuen kyllähän me arkena kierretään hyvin paljon samoja reittejä, viikonloppuina ja lomilla sitten yritetään hiukan uusille kulmille...

      Poista