tiistai 23. kesäkuuta 2020

Juhannusta kavereiden kanssa

Juhannusta vietettiin tutussa porukassa, rantauduimme saareen perjantaina illansuussa ja maanantaina palattiin kaupunkiin. Saarioleilu koirien kanssa on hyvin mutkatonta, kun ei tarvitse vahtia, missä ne ovat ja mitä tekevät - pienellä saarella tuskin onnistuvat mitään vaarallista puuhaa keksimään. Muutenkaan ei turhaan stressata: perinteenä on, että kaikki ihmiset ja koirat saavat olla niin omissa oloissaan kuin tahtovat ja tehdä juuri sitä, mitä huvittaa, kunhan ruokahuolto toimii sekä kaksi- että nelijalkaisille.

Saimakin oli saaressa heti kuin kotonaan. Juhannuksen aikaan pentu pääsi kokeilemaan monia asioita ensimmäistä kertaa: venematkailua, makuupussissa nukkumista, grillimakkaran syömistä... ei ihme, että iltaisin väsytti. 

Loma jatkuu ja kohta matkataan omalle mökille. Jospa siellä ei olisi ihan yhtä helteistä kuin täällä kaupungissa.


4 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa teidän juhannuksen viettonne! Varmasti on koiristakin mukavaa olla välillä omissa oloissaan ilman, että joku koko ajan vahtii tekemisiä. :) Saari on varmasti turvallinen paikka sellaiseen oleiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli ja kaikki nauttivat juhannuksesta omalla tavallaan. Ihan parasta.

   Poista
 2. Kyllä on helppo kuvitella miten kaikki nautitte saaressa. Ja Saimalla riittää maailmassa vielä ihmeteltävää. Kuvista välittyy hyvin onnellinen olonne. Onko siellä saaressa käärmeitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisin käärmehavainto saaressa on kuulemma kymmenen vuoden takaa eli ei taida olla kyiden asuinaluetta onneksi.

   Poista