torstai 5. marraskuuta 2015

Vauhdissa!


Kuva: Suvi Pitkänen

Sylvi tuli tänään kirjastolle jo aamulla ja pääsi heti esittäytymään maahanmuuttajaryhmälle, joka oli tutustumassa kirjastoon. Muutama maahanmuuttajataustainen lukija on Sylvin vastaanotolla käynytkin, ja nyt toivottavasti on lisää tulijoita luvassa. Onhan Sylvi itsekin maahanmuuttaja :)

Omia hommia odotellessaan Sylvi ehti vierailla rapsuteltavana useammassa työhuoneessa sekä ottaa päiväunet videopalaverin aikana. Ei sentään alkanut kuorsata, siinä olisikin ollut selittelemistä muille osallistujille, jos mahtava kuorsaus olisi alkanut kuulua linjoilta kesken kaiken...

Kauneusunet olivatkin tarpeen, sillä iltapäivällä kuvattiin pätkiä lukukoiran esittelyvideoon. Sylvissä on selvästikin filmitähtiainesta, koskapa se jaksoi toistaa samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Vasta kuvaussession lopulla oli jonkinlaista hyytymistä havaittavissa - ja kun mäyräkoiraa ei enää huvita, sitä on vaikea lahjoakaan. Monenlaisia pätkiä saatiin kuitenkin purkkiin, nyt sitten odotellaan, millainen kokonaisuus niistä saadaan kokoon.

Kuvaussession jälkeen Sylvi ehti taas hiukan hengähtää, ja sitten olikin lukuvastaanoton aika. Varsin vauhdikkaan työpäivän päätteeksi vielä käveltiin kotiin - ja sitten vihdoinkin pääsi kavereiden kanssa sohvalle lepäilemään. Lukukoira on tänään possunkorvansa ansainnut. Todellakin. 


8 kommenttia:

 1. Sylvi, kannattaisiko sinun ottaa palkkausasia neuvottelun alle? Minusta vähän vaikuttaa siltä, että olisi palkankorotuksen aika. Jos vastapuoli vetoaa lamaan, vaadi ainakin palkallista vapaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Samalla palkalla tehty töitä alusta asti. Eikä palkallinen vapaakaan kuullosta hullummalta. Kiitos Párek hyvistä vinkeistä :)

   Poista
 2. Minä olen kanssa vähän Párekin linjoilla, että noin vaativasta hommasta ja elokuvatähtenä heilumisesta tulee saada hirmuuuunen määrä herkkuja. hiano kuva taasikkeen sinusta. Ossilta suukko kauniille mäyristytölle ja terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
 3. Sulla on ollut melko rankka päivä, sanoisin! Kyllä herkkuja on tarvittu enemmän kuin yksi possunkorva. Nyt sitten vietätte vain rauhallista viikonloppua. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levollista lauantaita on vietetty. Ja jos huomenna sataa, niin luvassa on vielä levollisempi sunnuntai. Välillä täytyy levätä, että taas jaksaa, olet ihan oikeassa Eka!

   Poista
 4. Kyllä on meno päällä, kuvastakin näkyy. Hyvä Sylvi!

  VastaaPoista