maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun kilometrit

Marraskuun alussa otettiin haasteeksi 50 kilometriä lenkkeilyä joka viikko. Ja nyt kuun viimeisenä päivänä voidaan tyytyväisinä todeta: me teimme sen!

Koko lauma ei haasteeseen osallistunut yhtä tavoitteellisesti, Hilma jätti huonolla kelillä muutaman lenkin väliin ja Tyynen viikkokilometrit taisivat jäädä reiluun kymmeneen. Mutta Sylvi on säänkestävä Sportti-Sylvi, m.o.t.

(Kuvat: Suvi Pitkänen)

10 kommenttia:

 1. Sama kaiku on askelten, teillä siis. :D

  VastaaPoista
 2. Komea saavutus! Kunpa minäkin osaisin laittaa tassua toisen eteen edes puolet tuosta kilometrimäärästä!
  Wuppe tosin kävelee kuukaudessa vähintäänkin tuon 50 km, usein tuplastikin.
  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti kilometrejä vain kertyi - nyt joulukuussa voi sitten lekotella, kun kunnon räntä- ja lumisateet saapuvat...

   Poista
 3. Ihana Sylvi, olet täydellinen! Pikkasen olemme Jirin kanssa kadepusseja, kun meidän lenkkimme eivät ole lähelläkään tuota luokkaa. Syynä äipän huonot jalat, mille ei mitään voi. Onneksi saamme kuitenkin ulkoilla ja juosta omalla pihalla niin paljon, kuin haluamme. Talvea odotellessa: SLURP kuonosi päälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luksusta, kun on oma piha, jolla juosta! Me kerrostaloasukit joudumme aina erikseen lähtemään lenkille... Terveiset teille kaikille!

   Poista
 4. Hienoa Sylvi! Meidän kilometrit ovat jääneet vallan laskematta. Äippä taisi unohtaa koko hienon projektin. Niitä on paha laskea metsässä kun jatkuvasti kierretään jotain puskaa. Ja tielläkin tulee kyllä metrejä kun ensin mennään eteen- ja sitten taas vähän taaksepäin, jonne jäikin jokin tarkastamaton haju. Ja minähän en ole niin sporttikoira, että sateella ulkoilisin, paitsi jos kyseessä olisi metsästysreissu, jota on ollut nyt liian vähän. Mutta jatketaan ulkoilua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellisia reittejä on hiukan haastavaa mitata, etenkin jos kulkee metsässä vapaana :) Mutta jatketaan reippailua ja toivotaan mukavia ulkoilukelejä!

   Poista
 5. Hienoa Sylvi! Ihan mahtava homma.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista