keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Vielä ehdittiin kyläilemään

Viikonloppuna tehtiin loman kunniaksi pikavisiitti Etelä-Suomeen. Saima junaili ja kyläili oikein mallikaasti, tosin kyläpaikassa kaikki eivät pennun läsnäoloa ihan arvostaneet. Portailla oli tunkua, kun seniorikoirat huomasivat, ettei pentu vielä pääse muutamaa porrasta pidemmälle...



Saima pääsi ihan urakalla tapaamaan koiria, kun myös Sylvin ja Hilman kakkosomistaja sekä suursnautserit, kääpiösnautseri ja mäyräkoirat saapuivat paikalle. Samaan syssyyn saatiin hoidettua pennulle ensimmäiset rokotuksetkin.

Cavalier-mäyräkoira -porukalla käytiin metsässä pariin otteeseen ja ehdittiin nauttia auringonpaisteesta sekä ulkona että sisätiloissa. Jopa Hilma malttoi olla kaivautumatta peittojen alle, kun sohvalla oli tarjolla mitä mukavin aurinkoläikkä.


Nyt sitten ei olekaan ihan heti uusia reissuja tiedossa. Loman jälkeen siirrytään etätöihin, ja lukukoirahommat ovat Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti katkolla koko kevään. Onneksi sentään metsään pääsee ja kohta voidaan aloittaa mökkeilykin. Ja lukemistakin riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti