keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Aktiivileirillä

Ulkopuolinen voisi kuvitella, että Sylvillä on töitä, harrastuksia ja muutakin ajanvietettä ihan riittämiin. Mutta jos Sylviltä itseltään kysyttäisiin, se vastaisi J. Karjalaisen laulua mukaillen "Mä olen koira, mä olen koira, jolle ei koskaan tapahdu mitään."

Mutta onneksi Sylvi pääsee aina silloin tällöin pystykorvien luokse aktiivileirille - ja silloin kyllä tapahtuu aamusta iltaan! Viimeisin aktiivileiri oli viikonloppuna, kun omistaja huiteli reissussa Etelä-Suomessa.

Hoitopaikassa ohjelma mukautetaan kunkin mieltymysten mukaiseksi: Tyyne arvostaa pihalla käyskentelyä eli se osallistuu yleensä vain yhteen pitempään lenkkiin per päivä, Hilma on ailahtelevaisempaa laatua ja joko lähtee useammalle lenkille mukaan tai sitten ei. Mutta Sylvi ottaa leiristä kaiken ilon irti:

8.15 Herätys ja pihalle
8.30 Aamulenkki ja aamiainen
9.30 Hampaiden pesu
10.30 Pitkä lenkki, kasvimaalla käynti ja salaatin haku
12.00 Päiväunet
15.30 Autoilemaan! Mukaan agilitytreeneihin! Putkeeeeen! Seurustelemaan ihmisten kanssa! Omimaan hallia! Lämmittely- ja jäähdyttelylenkille!
18.15 Iltaruoka
21.30 Iltalenkki


              Aktiivileiri on ihan parasta, mutta välillä jopa Sylvin täytyy huilta, että jaksaa taas...


4 kommenttia:

 1. No jopas! Nyt teil oli kyl puuhaa ja elämyksiä vaik muille jakaa. Kyä tommoselle aktiivileirille pitäs kaikkien koirien päästä. Joo.

  VastaaPoista
 2. Todellinen aktiiviloma sinulla. Hiki tuli jo kuvia katsellessa. Onneksi osaat kuitenkin rentoutua, ettet treenaa itseäsi ylikuntoon ennen lukukauden alkamista. Olisi kurjaa, jos kausi katkeilisi sairasteluun.
  Hyvää loppulomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, Aatu, aktiivileiri on hyvää vastapainoa työlle. Kun on kroppa kunnossa, niin töissäkin jaksaa paremmin.

   Poista