perjantai 21. heinäkuuta 2017

Kissa, kissa, kissa

Mökkiviikkomme alkoi kissamaisissa merkeissä. Entinen bronxilainen, nykyinen helsinkiläinen musta kaunotar oli tullut mökille muutamaksi viikoksi, ja kun kissan omat ihmiset poistuivat hetkeksi muihin maisemiin, siirtyi kissanhoitovastuu meille.

Taitaa olla jo viides kesä, kun kissa ja koirat mökkeilevät yhtä aikaa. Eivät ne edelleenkään mitään parhaita ystäviä ole, mutta yhteiselo sujuu ihan mallikkaasti. Omanarvontuntoinen kissa saattaa hiukan sähähtää, jos koiran kuono tulee liian lähelle, mutta silloin koirat tajuavat viisaasti väistää - eivätkä onneksi haaveile mistään takaa-ajoleikeistä. Ja toisaalta kissa tarkkailee mielellään, mitä koirat tekevät ja nykyään tulee ihan vapaaehtoisesti sängylle, jonka päällä koirat jo nukkuivat. Koirien mielestä kissa on kiinnostava, mutta parasta kissanhoitoviikossa taisi kuitenkin olla kissanruoka. Ei näistä lajienvälisistä suhteista ihan selville pääse...6 kommenttia:

 1. Sylvi, satuikko huamaamaan ton kissin kynsiä? Ou-nou, toivottavasti se ei koskaan roppaa niillä sua bebandeerokseen. Viihtyisää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, komeat on kynnet, mutta onneksi kissa ei niillä koiria hätyyttele. Muuten voisi käydä huonosti.

   Poista
 2. Kissanruoka on paljon parempaa kuin koiranruoka. Kissakylässä käydessäni tyhjennän aina ensimmäiseksi kissojen ruokakupit. Pitää olla salamannopea, ettei niitä ehditä ottaa pois. Hienoa mökkikesää koko teidän laajentuneelle laumallenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanruoka on herkkua! Ja onneksi kissa on sen verran kranttu, että aina joku pussinpohja jää koirien iloksi. Arvostetaan!

   Poista
 3. Pidähän Sylvi varasi, tuo kissa kaiteen päällä, mitähän se suunnittelee? Ei kai vaan kepposta sinulle? ;)
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaide oli kissalle erinomainen tarkkailupaikka. Kaikessa rauhassa saattoi seurata, mitä koirat puuhaa, ja sitten kun alkoi kyllästyttää, pääsi vaikka ikkunan kautta takaisin sisälle.

   Poista