tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kesäshelfie

Mitä kirjahylly kertoo omistajastaan ja mitä hyllyyn hankitaan kesää varten?
Kuopion kaupunginkirjaston kesäkisassa otetaan shelfietä - ja totta kai myös lukukoiran täytyi osallistua!


Ja kun vauhtiin päästiin, räpsäistiin sitten muutama muukin shelfie. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli selityksiä ei varmaankaan tarvita... Tässä meidän lauman kesälukemiset.


8 kommenttia:

 1. Hih hih! Jokaisella on näköisensä kirjavalikoima! :) Meidänkin Emäntä kävi tänään kirjastossa hakemassa lisää luettavaa ja valitsi samalla Mestarillekin kirjoja. Nyt vähän jännittää, kuinka hyvin hän tuntee Mestarin kirjamaun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jokaisella - niin kaksi- kuin nelijalkaisella - on ihan oma makunsa kirjojen suhteen. Siksi lukemisen valitseminen toiselle voi olla välillä hankalaa. Toivottavasti teillä onnistui!

   Poista
 2. Jufenaut, ku oottekin sulosia, ja varmasti juuri teijän valkkaamia kirjoja lainataan eniten, ku niin kauniina niitä suasittelette, Tytöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no meille ainakin nuo kirjat sopivat kuin kuono päähän :).

   Poista
 3. Miten mainio kuvasarja! Kirjasto ja lukeminen on parhautta. Itsekin käyn tänään lainaamassa lomalukemista. Ja Typy lukukoirailee Muuntamossa.

  Aurikoista loppuviikkoa teidän laumalle toivottaa kollegasi, sen pikkusisko sekä emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kirjastot ja lukeminen on parasta, ja me lukukoirathan tiedetään se hyvin!

   Poista
 4. Oletpa sinä hieno tyttö, kun otit siskot mukaan työpaikallesi, ja annoit heidän itse valita lukemisensa. Olette kyllä kirjallisia tyttöjä kaikki. Toivottavasti joku myös lukee teille valitsemianne kirjoja, ettei kirjasivistys jäisi pelkäksi nuuskutteluksi. Juuri nyt olisi täällä oivallinen lukusää,kun vettä tulee taivas auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin sataa juuri nyt ihan kaatamalla eli kirjojen ääreen, mars!

   Poista