keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Lomalla, eiku...

Edustustehtävät kutsuivat eli lukukoiran kesäloma katkesi taas toviksi. Tällä kertaa Sylvi pääsi suosikkiajopelinsä kirjastoauton kyytiin, tosin vain hetkeksi. Auto kun kurvasi melkein heti kirjaston pihasta lähdön jälkeen torille ja siellä sitten oleiltiin kirjastolaisten kanssa muutama tunti.


Rapsutuksia, fanitusta, kaverikuvia ja auringonpaistetta, niistä oli lukukoiran tämänpäiväinen kirjaston pop up -keikka tehty. Sylvin mielestä oli ihanaa pistäytyä töissä - ja nyt taas loma jatkuu.

6 kommenttia:

 1. Sylvi on varmoin ottein kirjastoauton ratissa. :D

  VastaaPoista
 2. Sylvi siis pätkälomailee ;) Tässä vaan huolestuttaa, että onko palkkausasiat kunnossa? Lomalla työskentelystä tulee saada korotettua palkkaa! Juu, arvataan, että kyse on ns. vapaaehtoistyöstä, josta palkka on hyvä mieli. Mutta ainakin sosiaaliset edut pitää olla, kuten nakki- tms. herkkupaussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä herkuista aina huolehditaan. Tosin tällä kertaa kinkkuleipävastaava oli lomailemassa, joten piti tyytyä koiramaisempiin herkkuihin.

   Poista
 3. Nii on asijantuntevat otteet :) Uskaltasin kyllä Sylvin kyytiin lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ketä tahansa kirjastoauton rattiin päästetäkään. Kuka tietää, ehkä Sylvi jonain päivänä päättää lähteä pitemmälle ajelulle ja poimii kaikki kamut kyytiin :).

   Poista